Veemi Nuotiopaikka


Veemi tapahtumat ja palvelut on toteuttanut ja ylläpitää Pirkkalan Keskisenkulman nuotiopaikaa. Keskisenkulman nuotiopaikalta löytyy avokota sekä kuivakäymälä, jotka ovat vapaasti retkeilijöiden ja talvella hiihtäjien käytössä. Keskisenkulman nuotiopaikka sijaitsee kaasulinjan ja sähkölinjan risteyksen läheisyydessä.

Nuotiopaikka toimii itsepalvelu periaatteella, jolloin jokainen vierailija vastaa itse toiminnastaan. Paikan sijainti ei mahdollista säännöllistä puu- ja jätehuoltoa, joten polttopuut täytyy jokaisen vierailijan ottaa itse mukaan. Käyttäjien vastuulla on myös paikan siisteys, joten jätetään paikka parempaan kuntoon kuin se oli tulessanne. Nuotiopaikalta löytyy lumilapio, harja, kirves ja muita tarvikkeita. Älä roskaa – vie mennessä se, minkä toit tullessasi ja kunnioita palvelutuottajan omaisuutta.

Mahdollisuuksien mukaan Veemi toimittaa nuotiopaikalle myös maksullisia polttopuita. Kuivakäymälä on avoinna, josta perimme pienen käyttömaksun. Maksaminen tapahtuu MobilePay-sovelluksella, mikäli käytössäsi ei ole MobilePay-sovellusta, voit pyydä erillisen maksulinkin sähköpostilla osoitteesta tapahtumat@veemi.fi.