Tapahtumatuotanto

Veemi tapahtumien teemana on luonto, yhdessä tekeminen ja toimiminen ryhmänä. Tuottamiemme tapahtumien ytimessä on seikkailupedagogiikka, johon yhdistyy tiiviisti erä ja luonto kokemukset. Toimintamme perustuu omaan tekemiseen sekä tarkoin valikoituihin yhteistyökumppaneihin. Yhteistyökumppaneiden avulla voimme tarjota tapahtumiin catering palveluita ja laajempaa ohjelmatarjontaa, esimerkiksi laadukkaita viininmaistajaisia.

Tuomme luontokokemuksen ja eräilyn keskeiselle paikalle lähelle Pirkkalan keskustaa. Veemi toimii pääsääntöisesti Pirkkalan Taikamaassa, joka on valloittava lapinhenkinen eräkylä. Tapahtumien ohjelmat saat kauttamme myös sinne, missä tilaisuutesi haluat järjestää.

Veemi tapahtumat ja palvelut on tapahtumayritys, jonka ydinpaikkana on Pirkkalan Taikamaa. Veemin asiakkaita ovat tyypillisesti yksityiset henkilöasiakkaat sekä mikro- ja Pk-yritykset tai vaikka suuremman yrityksen pienemmät tiimit ja osastot. Taikamaan omistaa Instekno Oy. Yhteistyössä omistajan kanssa markkinoimme ja vuokraamme Taikamaata eri tilaisuuksiin.